ZOEK BEHANDELAARklik hier

Route:  
  1. Home
Mindful Touch
Contactpersoon:
Hannah Bouma
Contactgegevens:
Realengracht 194
1013 AV  Amsterdam
KaartRouteStreetview
0615223030
Contact per E-mail
praktijkmindfultouch@gmail.com
www.mindfultouch.nl
Parkeerinstructies:
De praktijk is op 10 minuten lopen vanaf het Haarlemmerplein en 20 minuten vanaf Amsterdam Centraal station. Parkeren kost ongeveer 7 euro per uur in Amsterdam. Bij mij in de buurt heb je parkeergarage De Willemspoort en de interparking IJdock.
Ik vind het boeiend om te speuren naar de oorzaak van pijnklachten en kijk er graag vanuit een holistische visie naar. Ik vind het fijn om met mensen te werken die hun gezondheid belangrijk vinden en willen investeren in het verminderen van hun pijnklachten. Door zelf tijd en aandacht te besteden aan het masseren van triggerpoints of weefselverklevingen, is er veel sneller resultaat. Mijn manier van werken kenmerkt zich door betrokkenheid, zorgvuldigheid en heldere communicatie. Verder ben ik praktisch en aards ingesteld. Mindful Touch betekent voor mij werken vanuit respectvolle aandacht.
Opleiding(en):
Voordat ik een eigen praktijk startte heb ik 10 jaar als A-verpleegkundige gewerkt in de reguliere gezondheidszorg. Daarna studeerde ik op HBO- en WO-niveau en werkte ik als maatschappelijk werker, wetenschappelijk medewerker en gezondheidsvoorlichter. Toch miste ik in de reguliere gezondheidszorg een meer holistische benadering. De afgelopen 12 jaar heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd in triggerpoint-therapie, dry-needling, fascia-therapie, adem-therapie (o.a. Buteyko), medical- en therapeutisch tapen, verschillende massage-technieken en neurokinetische therapie. Deze behandelvormen zijn gericht op pijnverlichting, beter bewegen en ontspanning.


Even geduld a.u.b… de kaart wordt geladen.
Inspireer anderen en deel via

 

Schrijf je hier in voor de NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van webinars, blogs, handige tips, onderzoeken en nieuwe trainingen & ontwikkelingen.

JA! Interessant.