ZOEK BEHANDELAARklik hier

Route:  
  1. Home
Opleiding Triggerpointcoach B.V.
Docent
Hanneke Heij
Hanneke Heij is na een carriŔre in de marketing (o.a. Elsevier uitgeverij) accountmanager & adviseur MKB (gemeente Economische Zaken), overgestapt op lichaamswerk nadat ze zelf was uitgevallen door pijnklachten. 7 jaar pijn, medicatie, therapieŰn en geen verbetering, sloopt iemands lichaam, geest en leven.

Na haar herstel wilde ze zich inzetten voor mensen met chronische pijn en haar opgedane kennis uitbreiden en delen. Ze heeft diverse studies afgerond zoals dry needling, reflex- en massagetherapeut, stress- en burn-out therapie en heeft zich uiteindelijk gespecialiseerd in myofasciale therapie door studies in Nederland, Europa en Amerika. Aansluitend heeft ze Psychomotorisch therapie gestudeerd bij Hogeschool Windesheim. En ze studeert nog steeds.

Ze is speciaal ge´nteresseerd in chronische pijnklachten, waarbij ze werkt volgens het biopsychosociale systeem. Biomechanica, stress, hormonale invloeden en een gezonde & actieve lifestyle vormen daar een onderdeel van. Want je kunt, met een goede begeleiding, zelf veel meer dan je denkt.

Ze heeft in het verleden gewerkt binnen de GGZ met vrouwen uit andere culturen, in een psychiatrisch ziekenhuis met verslaafde jongeren, fysiotherapie-praktijk en nu behandelt ze cliŰnten in haar eigen praktijk. Daarnaast is ze directeur van de Opleiding Triggerpointcoach.

Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring in lesgeven in Triggerpoint therapie, stress en chronische pijn. Daarnaast schreef ze diversen E-books en blogs over triggerpoint gerelateerde onderwerpen.
Inspireer anderen en deel via

 

Schrijf je hier in voor de NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van webinars, blogs, handige tips, ondrzoeken en nieuwe trainingen & ontwikkelingen.

JA! Interessant.