ZOEK BEHANDELAAR
klik hier

ZOEK WORKSHOP
klik hier

Route:  
  1. Home
  2. Online trainingen

Elke maand een kant en klare - informatieve- nieuwsbrief voor je cliënten

Met ... waardovolle tips, een blog en inspirerende weetjes over gezondheid

Al vanaf 12,75 per maand

​NieuwsbriefBundel voor de professionele massagetherapeut

Je wilt eigenlijk wel een nieuwsbrief schrijven, maar je bent hier te veel te druk voor. Of je stelt het schrijven van een nieuwsbrief steeds uit omdat contentcreatie niet je ding is. Je hebt er eenvoudigweg niet het geduld, de ideeën of de tijd voor. 
Je neemt je iedere keer vol enthousiasme voor om nu toch echt die nieuwsbrief te gaan schrijven, maar na een half uur staren ben je nog geen letter verder. Herkenbaar?!

Hoe zou het zijn als de content voor een nieuwsbrief, inclusief een blog, al voor je klaar staat?

Met de NieuwsbriefBundel heb je dit en lukt het je wél om elke maand een informatieve nieuwsbrief te versturen en je cliënten waardevolle tips te geven met een nieuw blog en/of social media posts.

Wil jij een stabiele klantenstroom bereiken en behouden?


Er is veel aanbod op het gebied van massagetherapie. Ook al heb je een goede bezetting, dan kan het nog zo zijn dat je perioden hebt waarin je agenda niet volledig is volgepland. Jammer, want dit is voor professionele massagetherapeuten natuurlijk wel een prioriteit. Hoe vol jouw agenda staat, bepaalt immers je inkomen en budget voor bijvoorbeeld studies en congressen.

Met een maandelijkse nieuwsbrief en blog bied je cliënten relevante informatie. Ze zien zo dat je verstand van zaken hebt én ze zijn blij met de praktische gezondheidstips die je geeft. Of iemand nu pijnklachten heeft of bij jou op de bank ligt voor pure ontspanning, in de nieuwsbrief leest hij meer over onderwerpen die gerelateerd zijn aan zijn beweegredenen. Waardevolle informatie dus. Het resultaat? Je wordt erkend als expert in je vakgebied. Een expert die cliënten op een laagdrempelige manier wil helpen aan een gezonder, sterker en vitaler lichaam. Zo versterk je de relatie met je cliënten. Daarnaast worden je cliënten steeds weer aan jou en je dienst herinnerd als ze weer een nieuw interessant blog van je lezen. En zó worden ze naar je praktijk ‘getrokken’ in plaats van ‘geduwd’.

Het schrijven van een nieuwsbrief kost vaak veel tijd, zeker als je er ook nog eens een blog aan gekoppeld wil hebben. Tijd die je liever ergens anders in wil steken, toch?

Dat is waar de NieuwsbriefBundel je kan helpen!

Want in de NieuwsbriefBundel staat de nieuwsbrief volledig voor je klaar! Je hoeft hem alleen maar te kopiëren en in je eigen mailsysteem te plakken zodat je hem kan versturen als nieuwsbrief. Hoe geweldig is dat!
Het kost je nog geen 30 minuten!

 

Ja ik probeer het 1 maand
Ik plan gelijk een jaar in
Ja ik probeer het 1 maand
Ik plan gelijk een jaar in

Ervaringen van anderen


Therapeuten Ina, Joke, Tom en Paula werken net als vele collega's met hun, al langer met de NieuwsbriefBundel. Lees hun ervaringen.

Mening van Ina


 

Mening van Joke


Ik werk al veel met social media. Ik weet niet of dat de oorzaak is, maar mijn praktijk zit bomvol.

Ik krijg veel complimenten over de nieuwsbrief 👌🏼Daar ben ik blij mee, dank je wel!

Mening van Tom


 

Mening van Paula


 

Je krijgt elke maand een gratis extraatje


Naast de nieuwsbrief en het blog voor jouw cliënten krijg je elke maand een mail met praktische tips voor jouw eigen praktijk. Bijvoorbeeld hoe je cliënten aantrekt, hoe je jouw bekendheid een boost geeft, wat online werkt en wat niet, en wat je kunt doen om cliënten aan je te binden en je gunfactor te verhogen. Die praktische tips krijg je helemaal gratis, als cadeautje!

De NieuwsbriefBundel bestaat uit:

  1. De maandelijkse nieuwsbrief
  2. Het maandelijkse kort blog
  3. Praktische tips