Referenties


 

Deze triggerpoint therapie opleiding was voor mij echt een openbaring. Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet om de Module 1 te volgen. Voorlopig heb ik met het handboek triggerpoin-therapie en de studiemap genoeg stof om mij verder te ontwikkelen en voor te bereiden voor Module 2. Groet Gert

 
Gert
 

Beste Rob, Hanneke, Hannah en Tilly,
Het allerbeste wat ik vorig jaar heb gedaan is deelnemen aan jullie trainingen!
Jullie opleiding staat met stip bovenaan mijn lijst van wat er allemaal goed was dit jaar. Wat is triggerpointmassage een prachtige aanvulling op mijn andere massages, een echte eyeopener.
Bedankt voor jullie begeleiding, inzet en liefde voor deze therapie.
 

 
Warme groet Heidi
 

Nogmaals bedankt voor de leerzame dagen. Ik heb er veel van opgestoken en jullie manier van kennis overdragen, mbt triggerpoint thrapie en pijn, is heel fijn. De combinatie van eigen behandeling en praktijk gericht behandelen was heel goed. Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan.

 
Klara van Zuijdam
 

Ik vond de training triggerpointmassage echt een succes en heb mijn eerste 'slachtoffers' reeds gehad. Bij alle drie gaf het verlichting van de pijnklachten. Ook bij mezelf merk ik een duidelijke verbetering in de pijn in de nek.

 
Annita Annen
 

Na mijn eerste cursus Triggerpoint Therapie leerde ik dat spierknopen in de Musculi Scaleni hetzelfde beeld kunnen geven als hartklachten die geven.
De hartklachten kunnen uitstralende pijn in de linker arm geven. De triggerpoint van de linker musculus Scalenus links kan in ditzelfde gebied uitstralen.

Zoals je begrijpt wilde ik vol enthousiasme maandag direct mijn nieuw verworven kennis toepassen. En niet te geloven, in de loop van de week krijg ik een mevrouw onder behandeling die lichtelijk wanhopig was over haar linker arm pijn waar niemand haar mee kon helpen. Zij was uitgebreid cardiologisch onderzocht. Had fysiotherapie en manuele therapie behandelingen gehad zonder resultaat.

Ik zei dus als fysiotherapeut stralend "oh, maar ik denk dat ik u kan helpen". Deze pijn komt uit uw halsspier. Ik heb net een cursus gehad, wij gaan dit direct proberen.
Na een behandeling was het duidelijk dat wij op het goed spoor zaten.
Mevrouw was snel van haar klacht af , en ik kon niet meer stuk!

 

Wat een arbeidsvreugde.
Een cursus in het verleden, en ik heb er vele gevolgd, heeft mij nog nooit zoveel praktische kennis opgeleverd.

Ook nog mijn complimenten voor de inhoudelijke kwaliteit van de syllabi.

Mijn vakantie heb ik gebruikt om alle materiaal en het boek van Davies goed te bestuderen.

Groet, Marion Overdevest, Fysiotherapeut

 
Marion Overdevest, Fysiotherapeut
 

Ik heb 24 jaar in het onderwijs gezeten en ik vind wat jullie te bieden hebben bij de opleiding Triggerpointcoach echt heel goed.

 
Erica Masselink
 

Ik vind mijn niveau van ergonomisch bewustzijn best goed. Aleen tijdens de module werd ik me bewust van de oorzaak van mijn  schouder klacht, dat ik mijn schouders best hoog houd tijdens het behandelen. Dat wil ik inderdaad gaan veranderen. Ik denk dat meer op de ademhaling letten mij kan helpen. Daar werd ik me namelijk ook van bewust tijdens de module.

 
Citaat van cursist
 

Dank jullie wel voor de fijne cursus triggerpointmassage! Heel inspirerend en waardevol. Èn ik vertrek zonder pijn!
Ik zal de 'missie van de trigger points' onder collega's doorgeven. Groet,

 
S.V.
 

Ik heb een klant  met faciale parese. Symptomen: hoofdpijn in het achterhoofd, zere nek, spierspanning in de kaak/wangen en naar de kin. Ook is er een oude whiplash.

Het gaat nu veel beter met haar: mond sluit weer en oog ook! Alles voelt soepeler aan. Nu ook de oude whiplash behandelen. Mooie leuke uitdaging!

Wat een mooie opleiding is triggerpointcoach toch. Fysio was uitbehandeld. Er werd zelfs botox in haar gezicht gespoten....

Thanks voor jullie support.

 
Liesbeth Moerland
 

Vooral de tips over de ademhaling en de houding waren erg nuttig. Die haal je niet uit een fysoitherapie boek. Bedankt Rob!

 
Tonja Verheul, fysiotherapeute
 

Als niet-fysiotherapeut (sportmassage) toch héél goed te volgen door levendige voorbeelden. Ik voel me geprikkeld om me er meer in te verdiepen. De gegeven praktijk is precies goed.

 
Swanica Bergsma
 

Ik vond alles heel goed geregeld

 
Rob'n Cappel, Touch Pro Europe, stoelmassge
 

Dag Rob! Net een week geleden heb ik de myofasciale triggerpoint training gedaan en ik ben er erg mee in mijn nopjes. Het is fijn om met een behandelvorm in aanraking te komen waarvan ik denk dat ik daar in de toekomst veel mee werk.

Nu richt ik me nog op segmentale massage en de shiatsu en ondertussen pas ik de triggerpointtherapie binnen een bedrijf toe in combinatie met stoelshiatsu. Ik vind het een prettige combi. Doeltreffend en effectief.

 
Tessa Westerhoff
 

… Laatst had ik een ongelooflijke pijn in mijn onderrug en ik heb mijzelf behandeld met de triggerpoint therapie en het werkte als een tielelier.

 
Pieter Tigelaar
 

Ik ben erg blij dat ik het triggerpointcoach diploma heb gehaald. Ik heb sindsdien heel veel aanmeldingen voor triggerpointbehandelingen. En ik heb echt een grote sprong gemaakt in mijn manier van behandelen.

 
Groetjes Reina
 

In november heb ik module I gevolgd. Sindsdien heel veel mee aan de slag gegaan en inmiddels behandel ik al mijn klanten die voor rug-, schouder-en nekklachten komen met (o.a.) de Triggerpointmethode. Een zeer effectieve methode die me soms nog steeds verbaast over de verbluffende resultaten. Voor mij is deze opleiding zeer effectief geweest!

 
Yvonne
 

Beste Rob,

Wat leuk is om te vermelden dat ik na het volgen van de triggerpoint opleiding van een aantal huisartsen cliënten krijg doorgestuurd.

En…. Dat dankzij jullie opleidingen.

Groetjes

 
Harrie van Schilt

 

Zoeken